Mirka Loponen 1

Mirka Loponen

Matkapuhelin: 050 382 8900‬
Sähköpostiosoite:Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Työskentelen lakimiehenä rikos- ja riita-asioiden sekä perhe- ja lapsioikeuden parissa. Minulla on aiemmista työpaikoista kokemusta työsopimukseen liittyvien riitojen hoidosta, ulkomaalaisasiosta ja erityisosaamisena velkajärjestelyn selvittäjänä toimiminen.

Olen aloittanut työt Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy:llä helmikuussa 2018 ja sitä ennen toimin lakimiehenä Asianajotoimisto Suhonen Oy:llä. Valmistuin marraskuussa 2016 oikeustieteiden maisteriksi Lapin Yliopistosta. Opintojen aikana kerkisin työskennellä perintätoimistossa ja eri viranomaisissa keskusrikospoliisissa, käräjäoikeudessa, Kelalla sekä Viestintävirastossa. Olen toiminut opettajan sijaisena eri kouluissa opettaen erityisesti erityislapsia.

Olen kotoisin Mikkelin maalaiskunnasta. Olen kulkenut Rovaniemen ja Helsingin kautta takaisin kotiseuduille luonnon ja lyhyiden mökkimatkojen vuoksi. Vapaa-aikaani kuuluvat kirjat, käsityöt, marjastus, sienestys, urheilu ja Ruusa- beagle. Kuulun myös Väisälänsaaren Marttoihin sekä metsästysseura Väisälän ja Viljakkalan Eräveikot ry:n.

 

Yhteystiedot:

Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy
Savilahdenkatu 5-7 B 32, 50100 Mikkeli
(Mikrankulma, 2. kerros, käynti sisäpihalta)
Puhelin: (015) 365 333
Faksi:    (015) 161 694
Sähköposti: toimisto(a)ervasti-kunnas.fi

Avoinna klo 9-16.

kartta

rakennus