TAKAISIN

Tekniikasta tarkemmin

Käytössämme on pitkään ollut nykyaikainen tekniikka, joka mahdollistaa etäkokousten pitämisen ja asioiden hoitamisen paikasta riippumatta. Neuvotteluhuoneissamme on videoneuvottelulaitteistot, joiden avulla kokouksia voidaan luontevasti pitää siten, että osa kokousväestä on paikalla ja osa etäyhteydellä.

Etäyhteydet ovat olleet erityisesti koronavirusepidemian alusta lähtien kysytty tapa päästä osallistumaan myös jakokokouksiin. Lukuisia kokouksia on onnistuneesti pidetty kokonaan tai osittain etäyhteydellä ja niihin on osallistuttu eri maanosistakin. Joissakin kuolinpesissä kokouksiin voi osallistua jopa kymmeniä osallistujia, jolloin vuokraamme riittävän suuret erilliset neuvottelutilat.

Kokemuksemme on, että useissa kuolinpesissä ei ole juurikaan merkitystä pesänjakajan fyysisellä sijainnilla kuolinpesään nähden.

Niissä tehtävissä, jossa tämä on tarkoituksenmukaista, voimme jakaa reaaliaikaisesti ja tietoturvallisesti asianosaisille pääsyn kansioihin, joissa ovat jakoon liittyvät asiakirjat ja toisten asianosaisten esittämiin vaatimuksiin. Tämä on usein kätevämpi ja luonnollisestikin myös tietoturvallisempi tapa kuin asiakirjojen lähettäminen edestakaisin sähköpostitse. Tietosuojan niin vaatiessa käytetään luonnollisestikin salattua sähköpostiyhteyttä.

Hoidamme toimeksiantomme ja myös pesänselvitys ja pesänjakotehtävät käytännössä kokonaan sähköisenä. Tämä ei kuitenkaan estä jättämästä meille asiakirjoja myös paperimuodossa. Ylipäänsä tiedon jakamisessa käytämme kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivaa ratkaisua. Joskus perinteinen paperipostitus on toimivin tapa.

Voitte tutustua tarkemmin käyttämiimme etäyhteystekniikoihin tästä.

TAKAISIN

Lue lisää:

Milloin kannattaa hakea pesänjakajaa?

Miten pesänjakajaa haetaan?

Tekniikasta tarkemmin