Hoidan monipuolisesti oikeudenkäyntejä rikos- ja riita-asioissa sekä avustan asiakkaitani ositus- ja perinnönjakoasioissa. Toimin myös kuolinpesissä ja ositusasioissa käräjäoikeuden määräämänä pesänjakajana.

Olen aloittanut toimiston palveluksessa vuoden 2015 alusta lukien. Olen työskennellyt aikaisemmin Helsingissä työmarkkinajärjestössä sekä kahdessa suuressa liikejuridiikkaan erikoistuneen asianajotoimiston työoikeustiimissä, joten siviilioikeudessa erityinen osaamisalueeni on työoikeudessa. Olen avustanut asiakkaitani muun muassa erilaisissa työoikeudellisissa riidoissa, yt-neuvotteluissa sekä työ- ja johtajasopimusten laadintaan liittyvissä kysymyksissä. Oikeustieteen maisteriksi valmistuin vuonna 2009 ja asianajajana olen työskennellyt vuodesta 2015 lukien. Lisäksi olen suorittanut tuomioistuinharjoittelun ja saanut varatuomarin arvonimen vuonna 2012.

Olen myös toiminut Suomen Asianajajaliiton ammatillisessa valiokunnassa v. 2016. Olen kotoisin Mikkelistä, joten kaupunki on minulle tuttu. Vapaa-aikana harrastan monipuolisesti liikuntaa ja ulkoilua.

Asianajaja, varatuomari

Matkapuhelin: 044 7365 333

Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@ervasti-kunnas.fi