Kalle Ervasti

Asianajaja, varatuomari

Matkapuhelin: 0440 365 333
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@ervasti-kunnas.fi

Tulin toimistoon vuonna 2006, sen osakkaaksi 2009 ja pääosakkaaksi vuonna 2014.

Asianajajan työni painottuu konkursseissa pesänhoitajana toimimiseen, yrityssaneerausasioihin ja monipuolisiin oikeudenkäyntiasioihin. Hoidan yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Toimin jatkuvasti käräjäoikeuden määräämänä puolueettomana pesänjakajana kuolinpesissä ja ositusasioissa.

Hoidan mielelläni laajoja ja haastavia toimeksiantoja ja tavoitteeni on löytää suurestakin aineistosta kaikkein olennaisimmat asian ratkaisuun vaikuttavat asiat.

Ennen tuloani toimistomme palvelukseen hankin kokemusta syyttäjän tehtävästä ja suoritin myös tuomioistuinharjoittelun. Sain varatuomarin arvon vuonna 2003 ja lakimieheksi olen valmistunut vuonna 2002.

Olen mukana erilaisissa luottamustoimissa ja palvelen liike-elämää toimimalla maakunnan merkittävimpiin kuuluvien toimijoiden hallinnossa. Toimin myös Suur-Savon Energiasäätiön asiamiehenä ja Urho ja Kaisu Kiukkaan säätiön asiamiehenä. Olen toiminut Suomen Asianajajaliiton IT-valiokunnassa 2010-2018.

Olen kotoisin Kuusamosta ja asunut perheeni kanssa pitkään Mikkelissä. Tällä hetkellä tärkein harrastukseni on juoksu ja muu kestävyysliikunta.