Kalle Ervasti

Asianajaja, varatuomari

Matkapuhelin: 0440 365 333
Sähköpostiosoite: etunimi.sukunimi@ervasti-kunnas.fi

Olen toiminut Ervasti & Kunnas Oy:n pääosakkaana vuoden 2014 alusta lukien. Asianajajan työni painottuu konkursseissa pesänhoitajana toimimiseen, yrityssaneerausasioihin ja monipuolisiin oikeudenkäyntiasioihin. Hoidan yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Olen hoitanut paljon esimerkiksi rakentamiseen ja kiinteistöjen kauppaan liittyviä riita-asioita. Toimin jatkuvasti käräjäoikeuden määräämänä puolueettomana pesänjakajana kuolinpesissä ja ositusasioissa.

Hoidan mielelläni laajoja ja haastavia toimeksiantoja ja tavoitteeni on löytää suurestakin aineistosta kaikkein olennaisimmat jutun ratkaisuun vaikuttavat asiat.

Tulin toimistoon vuonna 2006 ja sen osakkaaksi 2009. Ennen tuloani toimistomme palvelukseen hankin kokemusta syyttäjän tehtävästä ja suoritin myös tuomioistuinharjoittelun. Sain varatuomarin arvon vuonna 2003 ja lakimieheksi olen valmistunut vuonna 2002.

Toimin myös Suur-Savon Energiasäätiön asiamiehenä. Kuulun Etelä-Savon Kauppakamarin Mikkelin osaston hallitukseen. Olen toiminut Suomen Asianajajaliiton IT-valiokunnassa 2010-2018.

Tulin Kuusamosta Etelä-Savoon - tänne perheeni kanssa jäädäkseni. Harrastan aktiivisesti juoksua ja muuta kestävyysliikuntaa.