Mirka Loponen

Asianajaja

Matkapuhelin: 050 382 8900‬
Sähköpostiosoite:etunimi.sukunimi@ervasti-kunnas.fi

Työskentelen asianajajana rikosoikeuden ja lapsioikeuden parissa. Erityisosaamistani ovat lapsiin ja naisiin kohdistuneet rikokset, lapsen huolto-, asumis- ja elatusriidat sekä lapsen huostaanottoon liittyvät valitukset. Minulla on aiemmista työpaikoista kokemusta työsopimukseen liittyvien riitojen hoidosta ja erityisosaamisena velkajärjestelyn selvittäjänä toimiminen.

Olen aloittanut työt Asianajotoimisto Ervasti & Kunnas Oy:llä helmikuussa 2018 ja sitä ennen toimin lakimiehenä Asianajotoimisto Suhonen Oy:llä. Olen aiemmin työskennellyt perintätoimistossa ja eri viranomaisissa keskusrikospoliisissa, käräjäoikeudessa, Kelalla sekä Viestintävirastossa. Olen tehnyt pitkään myös opettajan sijaisuuksia ja tätä kautta minulla on kokemusta erityislapsista.

Olen kotoisin Mikkelin maalaiskunnasta. Olen kulkenut tieni Jyväskylän, Rovaniemen ja Helsingin kautta takaisin kotiseuduille luonnon ja lyhyiden mökkimatkojen takia. Vapaa-aika kuluu metsässä tai mökillä, kirjojen, käsitöiden, puutarhanhoidon, marjastuksen ja sienestyksen sekä satunnaisen urheilun parissa. Ruusa-beagle pitää huolen päivittäisestä liikunnasta. Kuulun Väisälänsaaren Marttoihin sekä metsästysseura Väisälän ja Viljakkalan Eräveikot ry:n